Predor licensz változások

Predor licensz változások

Alap információk

Mielőtt Predor rendszert telepítene, mindenképp vegyen részt ingyenes oktatásunkon!

A Predor alapszoftverek, illetve a kiegészítő modul licenszek ára az állandó kártyával rendelkező felhasználók számától függ (nem a kártyák számától).

A Predor rendszer kétféle kliensszoftver-változattal működik:

A vásárolt kiegészítő liszenszek felhasználó számának meg kell egyeznie az alap szoftver felhasználó számával.

Változások

Ingyenes licenszek

A következő liszenszek 2022. 04. 01-től ingyenessé válnak, azaz díjtalanul beépítjük a funkciókat az alaprendszerbe:

Anti-passback és létszámkorlátozó modul

Mesterzár és többkártyás nyitás modul

Érkezés-távozás modul

FONTOS:

A változások előtt vásárolt Predor rendszerek esetén az Evakuáció továbbra is működik tovább a felhasználók számától függetlenül. Nem jelent plusz költséget!

Új, sávos árképzés

Néhány kiegészítő modul liszensz független volt a létszámtól, de 2022. 04. 01-től igazságosabb, sávos árképzés szerint a felhasználók számával arányosan nő az ár. Kis létszámú rendszer esetén az érintett liszenszek olcsóbbak lesznek, de 20 fő felett létszámbővítő liszenszt szükséges vásárolni, mint az alapszoftver esetében.

A változás a következő licenszeket érinti:

Predor munkaidő nyilvántartáshoz webes felület

Predor GDPR adatkezelő

Predor táskaellenőrzés

Evakuáció és katasztrófavédelem

Az Evakuáció a Katasztrófavédelem licensz részévé válik

Az evakuáció funkció eddig az alap szoftver részeként ingyenesen elérhető volt, de 2022. 04. 01-től Evakuáció és katasztrófavédelem liszensz részeként vásárolható meg.

Vendég és bérlet

Mostantól a vendégek korlátlan ideig létezhetnek a rendszerben, megszüntetjük a 3 hónapos korlátozást. Ráadásul a vendégek kezelése mellett bérleteket is létre lehet hozni. 20 vendég felett létszámbővítő liszensz szükséges.

FONTOS:

Ha már korábban vásárolt az érintett modul liszenszekből, akkor továbbra is korlátlan számú felhasználóra érvényes marad a liszensz! Nem jelent plusz költséget!

Új licenszek

Active Directory / LDAP autentikációs modul

E modul megvásárlásával lehetősége adódik a kliensprogramba és a webes felületre a központi címtárban használt azonosítójával bejelentkezni a hagyományos Predor-beli felhasználó helyett. A modul csak bejelentkezési lehetőséget biztosít, és nem terjed ki a felhasználók automatikus, a címtárból történő szinkronizációjára.

Adatátadás bérszámfejtő programnak

A Predor felkészíthető arra, hogy tetszőleges bérprogram (pl. Nexon, KulcsSoft, BaBér stb.) számára adatot szolgáltasson, akár automatizált módon. Ez a nyers mozgásadatok, vagy a Predor által feldolgozott munkaidő-adatok exportálását jelenti, a bérprogram által meghatározott formátumban. A megvalósításhoz a bérprogram által elvárt formátum dokumentációjára, valamint mintafájlokra lesz szükség.

Kedvezményes prémium szoftver csomag

A prémium csomag tartalmazza a nagyvállalatok számára fontos biztonsági és kényelmi liszenszeket. Egyszerűen bővíthető! Nem kell a szükséges liszenszeket külön-külön megvásárolni, csupán a csomagot szükséges a megfelelő létszám szerint bővíteni.

Jelentős kedvezménnyel vásárolható!

SEGÍTSÉG A VÁSÁRLÁSHOZ, KEDVEZMÉNYEK

Az új liszenszek vásárlásában segítséget nyújt majd a www.predor.hu oldalon telepítői bejelentkezés után elérhető interaktív felület, amely segítségével 2022. 04. 01-től nagyon egyszerűen kiválaszthatók a szükséges liszenszek.

A Power Biztonságtechnikai Kft. munkatársai is segítenek a megfelelő liszenszek kiválasztásában és egyedi kedvezményeket biztosítanak partnereik számára.

További információért keresse kereskedelmi képviselőjét!